🛍️ 25% korting op alles op aankopen van meer dan 59 €. Code: EXTRA25  🛍️

Meer dan 10 jaar op de markt

Lokale en duurzame productie

Gratis bezorging vanaf € 89 

Tot 60 dagen retourneren

Eigen merk en productie

Schapenwolproducten  - Woolville.nl
Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@woolville.nl
Diabetesschoenen

Diabetesschoenen

Schoeisel geschikt voor diabetici

De suikerziekte is een veel voorkomende kwaal en het aantal mensen met deze ziekte neemt steeds toe. Gezondheid is voor ons in Woolville zeer belangrijk en om die reden proberen we producten aan te bieden en ook hulpmiddelen, die helpen om gezonder leven te leiden. De suikerziekte is hierbij geen uitzondering en om die reden bieden we aaan schoenen, die geschikt zijn voor diegenen van u, wie last hebben van gezwollen voeten. Goed vertelbare schoenen en voornamellijk zeer comfortabele schoenen. Dat zijn de kenmerken van de door ons aangeboden schoenen. Veraangenaamt u het dagelijks lopen en ontlast zo uw voeten.

Sorteer Aanbevolen: Produkty jsou seřazeny podle data přidání zboží sestupně. Produkty, které nejsou skladem, jsou řazené na konci. V této sekci mají některé produkty nastavené umístění na konkrétních pozicích.
47 producten
Filters

Filter

0
0
0
0
0
0
Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@woolville.nl

Kleurvarianten

Selecteer maat

Bèèh, ik ben Madelief,

Ik wil je niet storen, maar ik heb je hulp nodig om je cookievoorkeuren voor Woolville vast te leggen. Alleen dan kan ik je de zorg geven die je verdient. Ik zweer met mijn hoef op mijn hart dat ik alle info die ik ontdek zal beschèèèrmen.

Instellingen

Je wensen voor je cookie-instellingen zijn bèèèlangrijk. Laat me weten welke cookies ik mag gebruiken. Vergeet niet dat je instellingen alleen gelden voor de browser die je op dit moment gebruikt. Je kunt je voorkeuren later altijd aanpassen via de link onderaan de website.

Meer informatie over welke gegevens Woolville opslaat, vind je hier.

Technische cookies zijn èèèssentieel voor het goed functioneren van de website en al zijn functies.

Hiermee kan ik je een pluizig menu laten zien op basis van je voorkeuren. Ze zorgen ook dat ik je precies kan laten zien wat je echt interesseert op de site.

Ze helpen me bugs te vinden en de prestaties van de site te meten. Daardoor kan ik zorgen voor een fijn bestelproces bij Woolville.

Deze cookies zijn gewèèèldig. Ze zorgen ervoor dat ik je niet alleen op onze website kan ontmoeten, maar dat ik je ook interessante advertenties kan laten zien op sociale en advertentienetwerken.