🛍️ Korting tot 20 % in categorieën Schoenen, Beddengoed en Thermo ondergoed + extra 20% korting op niet-afgeprijsde producten met code EXTRA20. 🛍️

Meer dan 10 jaar op de markt

Lokale en duurzame productie

Gratis bezorging vanaf 59 € 

Tot 60 dagen retourneren

Eigen merk en productie

Schapenwolproducten  - Woolville.nl
Bestel telefonisch,
we zijn online
+3197 010 206 828
(8.00–16.00)

Winkelmandje(0)

Sluiten

U hebt geen artikelen in uw winkelmandje.

TOESTEMMING VOOR DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Identificatie van de beheerder: Czech Wool company s.r.o.,
met maatschappelijke zetel te Šedesátá 7015, 760 01 Zlín,
ID-nummer: 039 22 391,
geregistreerd in het handelsregister dat wordt bijgehouden door de regionale rechtbank in Brno, sectie C, insert 87406.


In overeenstemming met de bepalingen van Verordening van het Europees Parlement en de EU-Raad 2016/679 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens (hierna de "Verordening" genoemd), ga ik hierbij akkoord met de voornoemd bedrijf (hierna de "beheerder" genoemd) die de door mij verstrekte persoonsgegevens (hierna persoonsgegevens genoemd) verwerkt, te weten:

- koekjes

ten behoeve van:
- statistisch (bv. tijdstip van uw bezoek aan onze website, meest gebruikte onderdeel van de website, enz.),
- preferentieel (bijv. browseridentificatie, taalinstellingen, enz.),
- marketing en advertenties (bijv. personalisatie van advertenties, zoekstatistieken, enz.),
- andere (andere niet-geclassificeerde technische doeleinden).

Toestemming kan voor iedereen worden ingesteld (de "Ja, ik ga akkoord"-knop, respectievelijk de "Accepteer alle cookies"-knop tijdens de volgende instelling) of alleen voor sommige doeleinden (door het betreffende onderdeel aan te vinken), of het is mogelijk om alles te weigeren ( de knop "Ik ga niet akkoord"), respectievelijk de knop "Alleen noodzakelijke cookies accepteren" tijdens verdere instellingen).


Bij het geven van toestemming voor marketing- en voorkeurscookies kan profilering plaatsvinden.

Het verstrekken van gegevens met het oog op verwerking volgens deze toestemming is vrijwillig.

 Ik erken dat ik het recht heb om:
- inzage vragen in mijn persoonsgegevens (artikel 15 van de Verordening),
- verzoeken om correctie of verwijdering van mijn persoonsgegevens (Artikelen 16 en 17 van de Verordening),
- verzoeken om beperking van de verwerking (artikel 18 van de verordening),
- bezwaar maken tegen verwerking (artikel 21 van de verordening),
- over de overdraagbaarheid van persoonsgegevens (artikel 20 van de verordening),
- een klacht indienen tegen de verwerking van persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ik ben geïnformeerd dat ik, in overeenstemming met de verordening, het recht heb om mijn toestemming op elk moment in te trekken via deze link.

Alle informatie, waaronder de mogelijkheid om uw rechten uit te oefenen, de wijze van intrekken van toestemming en de bewaartermijn van individuele cookies, vindt u in het document Cookies en het document Bescherming Persoonsgegevens.

Bestel telefonisch,
we zijn online
+3197 010 206 828
(8.00–16.00)

Kleurvarianten

Selecteer maat

-5%

Word lid van de schaapfamilie en krijg 5% korting op uw aankopen

Shop voordeliger. Madelief heeft een korting van 5% geregeld op al uw aankopen voor leden van de schaapfamilie.

Gemakkelijk retourneren en reclameren

Lijst met favoriete producten

Bestelgeschiedenis

Speciale wedstrijden voor leden

Word lid van de schapenfamilie

Bèèh, ik ben Madelief,

Ik wil je niet storen, maar ik heb je hulp nodig om je cookievoorkeuren voor Woolville vast te leggen. Alleen dan kan ik je de zorg geven die je verdient. Ik zweer met mijn hoef op mijn hart dat ik alle info die ik ontdek zal beschèèèrmen.

Instellingen

Je wensen voor je cookie-instellingen zijn bèèèlangrijk. Laat me weten welke cookies ik mag gebruiken. Vergeet niet dat je instellingen alleen gelden voor de browser die je op dit moment gebruikt. Je kunt je voorkeuren later altijd aanpassen via de link onderaan de website.

Meer informatie over welke gegevens Woolville opslaat, vind je hier.

Technische cookies zijn èèèssentieel voor het goed functioneren van de website en al zijn functies.

Hiermee kan ik je een pluizig menu laten zien op basis van je voorkeuren. Ze zorgen ook dat ik je precies kan laten zien wat je echt interesseert op de site.

Ze helpen me bugs te vinden en de prestaties van de site te meten. Daardoor kan ik zorgen voor een fijn bestelproces bij Woolville.

Deze cookies zijn gewèèèldig. Ze zorgen ervoor dat ik je niet alleen op onze website kan ontmoeten, maar dat ik je ook interessante advertenties kan laten zien op sociale en advertentienetwerken.